over ons

Sinds 2008

Janny en Ken Copeland zijn in 2008 samen een zorgboerderij begonnen. Ken heeft een achtergrond bij de brandweer, en Janny in het zwemonderwijs. Toch vonden ze het beiden tijd voor iets nieuws. In 2008 zetten ze de stap in het onbekende en startten zij hun eigen zorgboerderij in Wijnjewoude.

jong en oud

Met veel plezier runnen zij nu een zorgboerderij waar jong en oud welkom is. Doordeweeks komen volwassenen met een beperking naar de dagbesteding. In het weekend blijven kinderen en jongeren die persoonlijke aandacht nodig hebben op de boerderij logeren. Dit veelzijdige en betekenisvolle werk is iets wat Janny en Ken maar al te graag doen. Elke dag staan zij met veel passie en energie klaar voor iedereen op de boerderij.

wandeling-bos-de-twa-buken-zorgboerderij-wijnjewoude-friesland

Onze visie

Op onze zorgboerderij staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Ieder mens is uniek, en bij De Twa Bûken krijgt iedereen de ruimte om zichzelf te kunnen zijn en te ontwikkelen. We kijken naar je talenten: waar ben je goed in en wat doe je graag? En waar kan je nog wel een beetje hulp bij gebruiken? Samen bekijken we hoe je jouw talent het beste kunt inzetten. 

We hopen dat je bij De Twa Bûken er stap voor stap achter komt wie je bent. Je krijgt de kans om je talenten te ontwikkelen op een manier die bij jou past.

aandacht voor iedereen

Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk. Door onze groepen klein te houden, kunnen wie iedereen voldoende aandacht bieden. Onze groep bij de dagbesteding is vaak niet groter dan 6 personen, in het weekend komen er niet meer dan 9 kinderen logeren. Zo ontstaat er vaak een hechte band tussen de deelnemers van de dagbesteding en logeeropvang, en de begeleiders.

medewerkers-de-twa-buken-zorgboerderij-wijnjewoude-friesland
kom jij bij ons werken?

ontmoet onze medewerkers

team
de twa bûken

over ons

Bij de Twa Bûken zetten we ons in voor persoonlijke ontwikkeling. Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te zijn, en om te ontdekken wat je kunt en graag doet. Onze enthousiaste en betrokken begeleiding helpt hier graag bij. Samen kijken we naar jouw talenten.

Social Media