logeren

doelgroep

Onze logeeropvang is bedoeld voor kinderen tussen de 5 en 18 jaar oud.

vrijdag tot en met zondag

Je kunt bij ons terecht van vrijdagmiddag tot zondagmiddag.

schoolvakanties

Ook in de schoolvakanties kunnen kinderen komen logeren voor een langere periode.

logeren

De Twa Bûken heeft twee keer per maand plek voor maximaal 9 kinderen en jongeren. Het logeergedeelte heeft 6 slaapkamers, een ruime badkamer, keuken en een grote woonkamer. 

wandeling-bos-de-twa-buken-zorgboerderij-wijnjewoude-friesland

voor wie

Onze logeeropvang is bedoeld voor kinderen en jongeren die door een beperking of hun gedrag extra aandacht en ondersteuning nodig hebben. Bij ons op de boerderij komen momenteel kinderen met een lichtverstandelijke beperking en kinderen met gedragsproblemen (zoals bijvoorbeeld ADHD, PDD-NOS en vormen van autisme). We gaan altijd eerst met u en uw kind om de tafel om te bespreken of onze boerderij de juiste zorg kan leveren. 

wat is er te doen?

Op onze boerderij is alle ruimte om buiten te spelen. We hebben skelters, speeltoestellen, een zandbak, een trampoline en een groot grasveld waar spelletjes gedaan kunnen worden. Bij slecht weer blijft er genoeg te doen. In de grote woon- en leefkamer is alle ruimte om binnenactiviteiten te ondernemen. We hebben tal van spelletjes, puzzels, knutselgerei. Ook gaan we wel eens op uitstapjes. Naar het zwembad, vissen, wandelen. 

een weekend op de boerderij

vrijdag

Vanaf vrijdag 17:00 zijn de kinderen welkom. Door ons opgehaald of gebracht door de ouders/verzorgers. Er staat een lekkere maaltijd klaar en 's avonds is er tijd voor rust en ontspanning of een spelletje.

zaterdag

Op zaterdag ontbijten we eerst samen. Daarnaast doen we vaak een leuke activiteit en spelen we buiten.

zondag

Alweer de laatste dag! Na het ontbijt hebben we nog de hele dag voor leuke activiteiten. Vanaf 16:30 kunnen de kinderen weer opgehaald worden (of worden thuisgebracht).

Kom langs op onze boerderij

Je weet vaak pas echt of een zorgboerderij iets voor je is, als je er bent geweest. Kom gerust langs om een kijkje te nemen. 

  • Langskomen kan tussen 9:00 en 17:00 van maandag tot en met donderdag.
  • Een afspraak maken kan ook, we gaan graag met je om de tafel! We zijn bereikbaar op 0516-541862.
  • Je vindt De Twa Buken aan de doorgaande weg tussen Wijnjewoude en Bakkeveen.

over ons

Bij de Twa Bûken zetten we ons in voor persoonlijke ontwikkeling. Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te zijn, en om te ontdekken wat je kunt en graag doet. Onze enthousiaste en betrokken begeleiding helpt hier graag bij. Samen kijken we naar jouw talenten.

Social Media